Over ons

Duttenhofer Outsourcing Company N.V. (DOC) is opgericht in 2020 als bedrijf binnen de sector dienstverlening, gespecialiseerd in het aannemen van uitbestedingswerk (= outsourcing). Het is allemaal begonnen bij het verloningsbedrijf “Werken In Suriname V.O.F. (= WIS)” opgericht in 2016. WIS verzorgde het personeel van een Nederlands uitzendbureau, gevestigd in Rotterdam en deed de boekhouding van zzp-ers en kleine aannemers. Na een aantal succesvolle jaren is het tijd voor uitbreiding. Toen er in 2019 een nieuwe wet kwam in Suriname waarbij bemiddelaars een vergunning dienen te hebben die alleen aan nameloze vennootschappen wordt gegeven, was het voor ons een logische stap om DOC op te richten.


Missie:

DOC biedt digitale werknemers aan ter versterking van uw bedrijf binnen de administratie, marketing en klantenservice afdelingen. Aangezien alle bedrijven, van kleine webshops tot grote multinationals deze 3 afdelingen bezitten spelen wij in op een groeiende markt. Wij denken onze klanten te kunnen bedienen met goed opgeleide medewerkers tegen een scherpe prijs. De externe hulp zorgt ervoor dat u zich kan bezighouden met andere urgente zaken binnen uw organisatie. DOC helpt uw bedrijf ondersteunen en onze werknemers groeien met u mee, waardoor een win-win situatie ontstaat voor beide partijen.


Visie:

Als familie bedrijf met christelijke normen en waarden een vertrouwde samenwerking te creëren met al onze klanten. Wij streven naar een organisatie van meer dan 100 werknemers die het werk professioneel en gedreven uitvoeren. Voor ons is het erg belangrijk dat wij tevreden medewerkers hebben en geloven dat dit terug te zien is in kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Wij rekruteren, trainen en begeleiden onze werknemers zodat zij aan de slag kunnen met de nodige kennis van zaken. We zien onszelf over 10 jaar als een van de grootste op het gebied van outsourcing, klanttevredenheid en zeker ook medewerkers tevredenheid in de regio.