DOC Managementteam

Jesse Duttenhofer

Jesse Duttenhofer

Positie Directeur

"In 2013 kwam ik als geboren en getogen Nederlander naar Suriname. Al gauw besefte ik dat ik mijn nieuwe thuis had ontdekt. Toch ben ik nog altijd verbonden met Nederland. Na mijn studie Civiele Techniek ben ik tegen alle verwachtingen in bij een Nederlands uitzendbureau aan de slag gegaan als recruiter en boekhouder. Ik zorgde voor de juiste mensen op de juiste plek en deed de verloning voor het personeel. Dit beviel zo goed dat ik besloot zelfstandig verder te gaan in de sector dienstverlening, hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in DOC. Mijn droom de brug tussen deze 2 landen te zijn met als motto: Goede werknemers zijn de ruggengraat van elk gezond bedrijf."

Tanya Duttenhofer-Wangsabesari

Tanya Duttenhofer-Wangsabesari

Positie Onderdirecteur

"Het is mijn taak als onderdirecteur van DOC ervoor te zorgen dat er een goede balans is tussen alle partijen. Om deel te zijn van een opkomende organisatie is zeer uitdagend. In het voortraject trainen en begeleiden van personeel en in de uitvoering kwaliteitsmanagement en het behalen van targets, geeft echt een allrounder gevoel! De informele werksfeer, waarbij mijn inzichten en mening op prijs worden gesteld, geeft mij de mogelijkheid mijn ervaring en kennis te delen en tot uitvoer te brengen. Voor mij staat de klant voorop. Met de nadruk op klantenvriendelijkheid zorg ik ervoor dat ons personeel kwaliteit levert, zodat we kunnen uitgroeien tot dé oplossing voor elk bedrijf."

Patrick Duttenhofer

Patrick Duttenhofer

Positie Aandeelhouder

"Woonachtig in Nederland maar geboren en opgegroeid in Suriname, kreeg ik de unieke kans om deze twee prachtige landen met elkaar te verbinden. Als ondernemer met een achtergrond in de rekrutering is een callcenter met medewerkers in Suriname en de kans om met mijn zoon samen te werken in een familiebedrijf een droom die werkelijkheid wordt"